Отварят отново лятното кино в Ямбол

26484
Отварят отново лятното кино в Ямбол

След години разруха лятното кино в Ямбол отново ще отвори врати. Това заяви кметът на града Георги Славов, предаде "Фокус". Идеята е за Деня на Ямбол – Св. Дух, лятното кино да работи.

„Ако жителите на Ямбол одобрят този наш „експеримент” лятното кино ще работи и през останалото време на годината. Има възможност да стане и естрада на открито, да се изнасят сценични постановки”, коментира Славов.

25 места за отдих са били ремонтирани в Ямбол за 2 г.

25 детски площадки и кътове за отдих са били ремонтирани в Ямбол през последните две години. От общината посочиха, че са готови с техн...

Възстановяването става с общински средства. По този повод градоначалникът коментира: „Това не е европейски проект, и както винаги досега сме правили минимизираме средствата до степен, която да ни даде възможността да заработи функционално неща, а лустрото и глезотиите бихме минали към тях само ако сме убедени, че си заслужава да се влагат по-сериозни средства”.

Предстои разкриването на още 2 заведения. Те ще се намират на мястото на бившия „Ален мак” и в пространството между зала Диана и Младежкия дом. До края на седмицата ще стартират конкурсите за избор на фирми, които да стопанисват заведенията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com