Хилда Казасян ще гостува на ямболска сцена в Градския парк

3455
Хилда Казасян ще гостува на ямболска сцена в Градския парк

Една от най-популярните джаз-певици в България - Хилда Казасян, ще гостува на ямболска сцена в Градския парк, съобщиха от пресцентъра на Община Ямбол.

Концертът е днес от 18:30 часа до фонтана в Градския парк. Концертът се реализира като част от проект „Симфомания“ и с подкрепата на община Ямбол.

Четири автобуса в Ямбол с променен маршрут

От 28 септември, понеделник, се въвежда временна промяна в движението на автобусни линии №2, №13, № 20 и № 25 в участъка от маршрутите ...

Заедно с Хилда Казасян, на сцената ще бъдат още музикантите Христо Йоцов, Борислав Йоцов, Нено Илиев, Милен Кукошаров и Младежка филхармония "София".

„Симфомания“ е арт продукция за популяризиране и възраждане на интереса към класическата, симфонична и джаз музика сред възможно най-широк кръг слушатели. Музикалната програмата включва, както авторски произведения, така и образци от световни класически автори, аранжирани специално за проекта. Програмата съчетава симфонична, джаз, етно и фолклорна музика.

„Симфомания“ насърчава развитието и реализирането на проекти между млади и утвърдени изпълнители и творци, съчетаването на популярни и недотам популярни жанрове музика, което оживява произведенията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com